23:17 uur 02-11-2023

Vida Creek Beach, Dubai’s ultieme Staycation Hotel aan de lagune, heeft zijn deuren geopend

Gelegen in Dubai ‘s nieuwste hub, Dubai Creek Harbour, biedt het prachtige hotel het meest pittoreske uitzicht en is het de perfecte schuilplaats van deze bruisende metropool

Boek vandaag nog je reis naar deze buitengewone bestemming met een openingsaanbieding van 15% korting op verblijven en gratis ontbijt

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Gelegen aan de pittoreske waterkant van Dubai Creek Harbour, herdefinieert Vida Creek Beach het luxe leven. Deze luxe lifestylebestemming met 99 kamers en suites combineert moeiteloos moderne, zorgeloze elegantie met kunstzinnige glamour in het hart van Dubai’s bruisende nieuwe bestemming.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231030488676/nl/

Vida Creek Beach, Dubai's Ultimate Lagoon-Side Staycation Hotel, Has Opened its Doors (Photo: AETOSWire)

Vida Creek Beach, Dubai’s Ultimate Lagoon-Side Staycation Hotel, Has Opened its Doors (Photo: AETOSWire)

Dubai Creek Harbour, waar Vida Creek Beach zich bevindt, biedt een serene ontsnapping aan de drukte van de stad. Het gebied beschikt over een levendige promenade van 6 km versierd met uitzicht op de privélagune van het hotel, die een heerlijke achtergrond biedt voor ontspannen wandelingen, terwijl het ook op 20 minuten rijden ligt van het centrum van Dubai en op 15 minuten afstand van de internationale luchthaven van Dubai.

Het hotel is een modern architectonisch meesterwerk dat uitkijkt op zijn eigen door de mens gemaakte lagune, die binnenkort zal openen. De prachtige lagune biedt gasten trendy strandvibes, omdat een ultramodern golfsysteem kunstmatig golven zal genereren zoals het open water van een strand, terwijl het ook een oase van rust en ontspanning is.

Het interieur van het hotel is geïnspireerd op de prachtige bronzen tinten van de zonsondergang die over de Creek reflecteren, waardoor het een warme en uitnodigende sfeer heeft met nouveau glam vibes. Samengestelde kunstinstallaties sieren het pand, verbeelden waardevolle verzamelobjecten en geven het een eigentijds, transnationaal karakter.

Accommodaties op Vida Creek Beach voldoen aan alle voorkeuren, waaronder Deluxe-kamers, Premier-kamers en Lagoon-suites. Het hotel beschikt ook over een groot aantal eetgelegenheden, klaar om elke veeleisende fijnproever en hun smaakpapillen te prikkelen. Het hotel is verder geschikt voor evenementen, met vergaderzalen met veel natuurlijk licht, minimalistisch design en ultramoderne audiovisuele technologie.

Ga voor meer informatie naar de website, neem contact op via e-mail of bel +971 4 542 8888.

Openingsaanbieding

Ervaar het ultieme stranduitje op Vida Creek Beach door je verblijf tussen nu en 30 november te boeken, voor verblijven tot 27 december, en geniet van een ongelooflijke 15% korting op je verblijf, plus een heerlijk gratis ontbijt.

Boekingsdatums: tot 30 november

Verblijfsdatums: tot 27 december

Aanbieding: 15% korting op verblijven plus gratis ontbijt

*Klik hier of bel 0097145428888

Bron: AETOSWire

Contacts

Lloyd Arceo

Lloyd@Katchthis.com
00971549983113

Check out our twitter: @NewsNovumpr