18:29 uur 02-11-2023

SubjectWell neemt PatientCentra over

Overname ontsluit het vermogen om voor globale proeven te rekruteren, evenals voor indicaties van zeldzame ziekten en oncologie

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– SubjectWell, de marktplaats voor patiëntentoegang die patiënten met chronische gezondheidsaandoeningen in verbinding stelt met nieuwe zorgopties, maakte vandaag de overname bekend van PatientCentra, een bedrijf van MD Connect, Inc. PatientCentra is gevestigd in Waltham, MA, en biedt globale capaciteiten voor patiëntenrekrutering met volledige service, plus een eigen agentschap voor de ontwikkeling van specifieke, op de patiënt gerichte rekruteringstrajecten. Via deze overname staat SubjectWell voortaan in voor de behoeften inzake patiëntenrekrutering van elke internationale klinische studie, terwijl het haar vermogen uitbreidt om te rekruteren voor indicaties van zeldzame ziekten en oncologie.

“Het globale klantenbestand van SubjectWell vraagt om onze steun bij de rekrutering voor grote proeven die in verschillende landen worden gehouden. En wij hebben daar gehoor aan gegeven,” zegt Fred Martin, CEO van SubjectWell. “PatientCentra heeft 15 jaar ervaring in het leveren van digitaal geactiveerde programma’s voor het rekruteren van patiënten in vijf verschillende continenten. Toegevoegd aan de ongeëvenaarde toegang van SubjectWell tot gemotiveerde patiënten met gekende aandoeningen in Noord-Amerika, brengen we samen ons vermogen om levensverbeterend onderzoek te bevorderen, in een stroomversnelling op wereldschaal.”

“Samen met het team van PatientCentra ben ik trots dat we nu bij SubjectWell horen,” aldus Dan Stempel, oprichter en CEO van PatientCentra. “We zien een geweldige kans om onze gepersonaliseerde oplossingen voor klinische rekrutering aan te bieden, waaronder outreach via verschillende kanalen, patiëntenwebsites en conciërgesupport aan het specifieke klantenbestand van SubjectWell. Onze gezamenlijke klanten kunnen nu op één bedrijf vertrouwen voor end-to-end ondersteuning bij globale patiëntenrekrutering voor vaccins, chronische aandoeningen, zeldzame ziekten en oncologische studies.”

Over SubjectWell

SubjectWell is de marktplaats voor patiëntentoegang die patiënten met chronische gezondheidsaandoeningen in verbinding stelt met proeven en behandelingen. Sinds 2012 vestigt SubjectWell de aandacht op de voordelen van klinisch onderzoek, en registreerde tientallen miljoenen patiënten gemotiveerd voor de gezondheidszorg met gekende aandoeningen. Bij SubjectWell hebben we al de patiënten die u nodig hebt. Ga naar www.SubjectWell.com voor meer informatie.

Over MD Connect, Inc.

Reeds meer dan 15 jaar heeft MD Connect, Inc. honderden vooraanstaande gezondheidszorgorganisaties geholpen om patiënten te werven aan de hand van gepersonaliseerde digitale outreach via meerdere kanalen en traceertechnologieën voor patiëntgevallen. Ondersteund door gegevens en de ervaring miljoenen patiëntgevallen in meer dan 30 specialiteiten in goede banen te hebben geleid, wendt MD Connect, Inc. haar kennisgrondslag aan om gepersonaliseerde digitale patiëntentrajecten in kaart te brengen die veel verder gaan dan een initiële patiëntenbevraging. PatientCentra, de grootste en snelst groeiende component van MD Connect, Inc., biedt globale patiëntenrekrutering en conformiteitsdiensten, waarbij innovatieve outreachstrategieën met geavanceerde technologieën en een aanbod sitesupportservices ontworpen om de last voor patiënten, sites en sponsors te verlichten. Lees meer info op PatientCentra.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jillian Hammell

Crowley Webb voor SubjectWell

jillian.hammell@crowleywebb.com, 716.844.7237

Check out our twitter: @NewsNovumpr