17:51 uur 02-11-2023

Cognite brengt eerste definitieve handleiding voor generatieve AI uit

‘The Definitive Guide to Genative AI for Industry’ is een uitgebreide handleiding voor transformatieleiders om AI-innovatie te versnellen en de time-to-value van hun digitale transformatieprogramma’s te verkorten

OSLO & AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Cognite, een wereldwijd erkende leider op het gebied van industriële software, heeft vandaag de publicatie aangekondigd van ‘The Definitive Guide To Generative AI for Industry’, een handleiding voor bedrijven om AI-innovatie te versnellen en de time-to-value te verkorten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231102581154/nl/

Cognite's "The Definitive Guide to Generative AI for Industry" is a comprehensive manual for transformation leaders to accelerate AI innovation (Photo: Business Wire)

Cognite’s “The Definitive Guide to Generative AI for Industry” is a comprehensive manual for transformation leaders to accelerate AI innovation (Photo: Business Wire)

‘The Definitive Guide to Generative AI for Industry,’ verklaart en definieert de technologische vereisten die nodig zijn om AI voor de industrie te laten werken. Het boek biedt praktisch advies over succesvolle aanname en schaalvergroting van AI – inclusief specifieke voorbeelden van gebruiksscenario’s – en biedt hulpmiddelen voor digitale leiders om hun digitale traject te bepalen en te plannen en succes te definiëren en te meten in termen die de onderneming begrijpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michelle Holford

Vice President, Global PR, Cognite

Michelle.holford@cognite.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr