15:51 uur 02-11-2023

Achtste plaats voor de Class40 IBSA in de Furious Stage Le Havre-Lorient

Alberto Bona: “Een zeer zware test tegen de wind in, maar wij en de boot zijn nog steeds helemaal intact

LORIENT, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– “We hebben de bemanning en de boot veilig naar Lorient gebracht, en dit is ons beste resultaat”. Dit is de heftige reactie van Alberto Bona die, in de nacht van maandag op dinsdag, om 01:39 uur – na 1 dag, 11 uur, 58 minuten en 5 seconden – als achtste over de finish kwam (tweede onder de Italianen) in de ‘mini-etappe’ van Le Havre-Lorient van de Transat Jacques Vabre.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231031008689/nl/

‘Mini’ alleen qua afstand, zeker niet qua moeilijkheidsgraad: “Het waren enkele van de wildste mijlen die ooit tegen de wind in zijn gevaren, met het risico gewond te raken en de stabiliteit van de boot in gevaar te brengen vlak voor de langere etappe van de regatta”, aldus Bona.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ornella Reccia – ornella.reccia@noesis.net – mob. +39 329 393 1922

Check out our twitter: @NewsNovumpr