22:24 uur 01-11-2023

i2c breidt partnerschap met Payfare uit om snellere uitbetalingen te bieden voor flexwerkers in Canada en het Verenigd Koninkrijk

Uitgebreid partnerschap zal internationale flexwerkers ogenblikkelijke toegang bieden tot hun inkomsten, financiële welzijnstools en een volledig aanbod digitale bankservices

REDWOOD CITY, Calif. & TORONTO–(BUSINESS WIRE)– i2c Inc., een vooraanstaande provider van bank- en betaaloplossingen, maakte vandaag bekend dat het haar partnerschap uitbreidt met Payfare (TSX: PAY, OTCQX: PYFRF), een internationaal bedrijf voor financiële technologie aan de grondslag van oplossingen voor digitaal bankieren en ogenblikkelijke uitbetalingen voor de sector van flexibel werken. De uitbreiding van het partnerschap zal Payfare’s groei in nieuwe markten ondersteunen, waaronder Canada en het Verenigd Koninkrijk.

Payfare heeft het betaalplatform van i2c verbeterd om ogenblikkelijke, kostenloze toegang tot inkomsten voor flexwerkers te vergemakkelijken aan de hand van haar toonaangevende nieuwe bankproducten zoals Dasher Direct en Lyft Direct.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Chuck Meyers

Directeur Public Relations & Analyst Relations

media@i2cinc.com

Cihan Tuncay, hoofd investeerdersrelaties en bedrijfsontwikkeling

1 (888) 850-2713

investor@payfare.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr