06:43 uur 01-11-2023

Altasciences voltooit uitbreiding nieuw hypermodern laboratorium in Columbia, Missouri

LAVAL, Québec–(BUSINESS WIRE)– Altasciences kondigt met trots de voltooiing van haar laboratoriumfaciliteiten in Columbia (MO) aan.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231031877282/nl/

From left to right: Altasciences' Dr. Lynne Le Sauteur, Dr. Susan Ohorodnik, Ian Vanterpool, and Michael Qualls at the bioanalytical laboratory opening in Columbia, Missouri (Photo: Business Wire)

From left to right: Altasciences’ Dr. Lynne Le Sauteur, Dr. Susan Ohorodnik, Ian Vanterpool, and Michael Qualls at the bioanalytical laboratory opening in Columbia, Missouri (Photo: Business Wire)

De onlangs uitgebreide ruimte van 8000 vierkante voet, die ook een afdeling voor testmateriaal omvat, beschikt over ultramoderne apparatuur en achtenveertig werkbanken, met een breed scala aan diensten, waaronder ligandbindingstests, flowcytometrie, biomarkeranalyse en mogelijkheden voor celkweek.

“Deze laboratoriumuitbreiding is een belangrijke stap voorwaarts in ons vermogen om aan de toenemende behoeften van sponsors te voldoen. Onze focus op het uitbreiden van onze bio-analytische capaciteiten onderstreept de missie van Altasciences om potentieel levensreddende therapeutica te helpen ontwikkelen en sneller op de markt te brengen”, aldus Marie-Hélène Raigneau, Co-chief Operating Officer, Altasciences.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie-Ann Cabana

Altasciences

+1 514 601-9763

jcabana@altasciences.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr