15:26 uur 31-10-2023

Flashpoint kondigt nieuwe financiering voor joint venture aan, bedoeld om $150 miljoen in te investeren direct secondaries

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Flashpoint kondigt haar partnerschap aan met Roman Ivaniuk, de vermaarde groei-investeerder, via het tot stand brengen van een financiering voor een joint venture om te investeren in direct secondary-mogelijkheden bij bedrijven in groeifase in Europa.

Flashpoint is een internationale tech-investeringsmanager met meer dan $400 miljoen AUM die haar aandacht toespitst op tech-bedrijven van oorsprong uit Europa en Israël. Roman Ivaniuk is een investeringsbankier met meer dan 12 jaar ervaring. Hij sloot meer dan 50 deals af (VC, PE, pre-IPO, IPO), met een totale waarde van $1B+ afgesloten deals. Hij is een van de oprichters en voormalige MP van GR Capital (een pan-Europees venturefonds), en de huidige oprichter en MP van een investeringsbedrijf BrightOne Capital.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maria Eliseeva

Hoofd PR/Marketing bij Flashpoint VC

Maria.e@flashpointvc.com
+371 26380366

Check out our twitter: @NewsNovumpr