20:41 uur 31-10-2023

Energy Exemplar wordt overgenomen door Blackstone en Vista Equity Partners

Investering zal helpen om de groei te versnellen en zorgen voor platforminnovatie om netbetrouwbaarheid en de energieovergang te ondersteunen

SALT LAKE CITY–(BUSINESS WIRE)– Energy Exemplar, een vooraanstaande internationale provider van simulatiesoftware voor de energiemarkt, maakte vandaag bekend dat het akkoord gaat om overgenomen te worden door private equity fondsen die verbonden zijn met Blackstone (”Blackstone”) en Vista Equity Partners (“Vista”). Met de ruggensteun van Blackstone en Vista krijgt Energy Exemplar nieuwe middelen die helpen om de groei te versnellen en zorgen voor platforminnovatie ter ondersteuning van netbetrouwbaarheid en de energieovergang.

“We zijn enorm enthousiast over dit partnerschap en hoe dit onze investering zal versnellen in ons toonaangevend SaaS-platform, dat aan onze klanten nauwkeurige simulatie en ondersteuning voor besluitvorming biedt in het snel veranderende energielandschap van vandaag,” aldus David Wilson, CEO van Energy Exemplar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Energy Exemplar
Erin Marks

Erin.marks@energyexemplar.com
(518)-290-0634

Voor Blackstone
Kate Holderness

Kate.holderness@blackstone.com
(917) 318-6818

Voor Vista Equity Partners
Brian Steel

media@vistaequitypartners.com
(212) 804-9170

Check out our twitter: @NewsNovumpr