16:00 uur 31-10-2023

Benoeming van Eric Heurtaux als CFO bij Planet versterkt de ambitie van het bedrijf om leider te worden op gebied van geïntegreerde betalingen en software

  • Benoeming bij het team uitvoerende leiders van Planet betekent een toevoeging van robuuste ervaring voor het uitbouwen van betaal-, software- en technologiebedrijven
  • Dit benadrukt de globale ambitie bij Planet om een baanbrekende kracht in de sector te worden nu een nieuwe groeifase wordt ingezet

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Planet, een internationaal bedrijf dat software-, betaal- en technologieoplossingen aanbiedt, heeft de benoeming van Eric Heurtaux tot nieuwe Chief Financial Officer (CFO) bekendgemaakt.

Heurtaux zorgt voor een sterke trackrecord wat het op schaal brengen betreft van snelgroeiende bedrijven actief in de sector van betalingen, software en technologie, recentelijk in zijn rol als CFO bij Mirakl. Daarvoor was Eric in dienst als CFO en lid van het uitvoerend comité bij Worldline en daarvoor als CFO voor Atos Big Data & Security. Eric behaalde zijn diploma bij de Ecole des Mines de Paris en heeft een Master of Business Administration behaald bij INSEAD.

Heurtaux treedt ook toe tot de raad van bestuur van Planet en zal aan het hoofd staan van de Operating Group, die zich toespitst op de operationele transformatie van Planet en het verwezenlijken van de doelstellingen op het vlak van omzet en winstgevendheid.

Naar aanleiding van de benoeming van Eric, geeft Brent Warrington, Chief Executive Officer bij Planet, volgend commentaar: “De voorbije 18 maanden hebben we een team uitvoerende leiders samengesteld, dat over bewezen ervaring in de sector en de nodige vaardigheden beschikt om een sterke impact in onze sector tot stand te brengen. We hebben onze zinnen erop gezet om van Planet een van ‘s werelds grootste bedrijven voor gecombineerde betalingen en software te maken. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we dit met Eric aan het roer als onze nieuwe CFO vlot tot stand zullen brengen, dankzij het financiële leiderschap en de ervaring die hij met zich meebrengt voor het op schaal brengen van bedrijven met grote groei op het vlak van betalingen en technologie.”

Eric Heurtaux, Chief Financial Officer bij Planet voegt hieraan toe: “Ik ben enthousiast om bij Planet in deze spannende tijden aan te treden. Ik kijk er alvast naar uit om visie, zichtbaarheid, betrouwbare inzichten en dynamiek te brengen, en om mijn steentje bij te dragen om het bedrijf te helpen een robuust klantenbestand te dienen in alle retail- en accomodatiesectoren. We zijn samen goed op weg om de sector op baanbrekende wijze te veranderen en een leider te worden op gebied van geïntegreerde software en betalingen. Ik ben benieuwd naar de kans die voor mij ligt om Planet op basis van mijn ervaring te helpen om haar ambitie waar te maken in deze nieuwe groeifase.”

Over Planet

Planet voorziet geïntegreerde software-, betaal- en technologieoplossingen voor haar klanten in de sectoren van de accomodatie en retail, en wereldwijd via een netwerk van internationale Financial Services Partners.

Planet helpt haar klanten en partners om het beste te maken van de revolutie op gebied van geconnecteerde handelsactiviteiten. Onze software- en betaaltechnologie stelt bedrijven in staat om de voordelen van een meer geconnecteerde, digitale wereld te ontsluiten.

Ons bedrijf werd meer dan 35 jaar geleden opgericht. Sindsdien hebben we onze services ontwikkeld en leveren we een innovatief platform voor digitale handelsactiviteiten dat klantenervaring op de eerste plaats stelt.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen, maar wereldwijd stellen we om en bij 3.000 ervaren werknemers tewerk in zes continenten, om er klanten in meer dan 120 markten te dienen.

Voor meer informatie gaat u naar:

Website: www.weareplanet.com
LinkedIn: www.linkedin.com/company/planet

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peter Underwood

Planet

peter.underwood@weareplanet.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr