17:17 uur 30-10-2023

Uit KnowBe4-analyse blijkt dat training in beveiligingsbewustzijn en gesimuleerde phishing effectief zijn bij het verminderen van cyberbeveiligingsrisico’s

Nieuw KnowBe4-witboek ‘Data Confirms Value of Security Awareness Training and Simulated Phishing’ is nu beschikbaar

TAMPA BAY, Fla.–(BUSINESS WIRE)– KnowBe4, de aanbieder van ‘s werelds grootste platform voor training in beveiligingsbewustzijn en gesimuleerde phishing, heeft vandaag aangekondigd dat het een nieuwe analyse heeft gepubliceerd van de effectiviteit van training in beveiligingsbewustzijn en gesimuleerde phishing bij het verminderen van cyberbeveiligingsrisico’s, gebaseerd op gegevens van meer dan 60.000 individuele KnowBe4-klantorganisaties wereldwijd.

Het nieuwe KnowBe4-witboek, ‘Data Confirms Value of Security Awareness Training and Simulated Phishing‘, is gebaseerd op de grootste analyse in zijn soort, met ruim 32 miljoen individuele eindgebruikers, die meer dan 493 miljoen Phishing Security Tests (PST’s) hebben uitgevoerd en minstens één keer per jaar hebben deelgenomen aan een bewustwordingstraining.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met Kathy Wattman op pr@knowbe4.com | 727-474-9950.

Check out our twitter: @NewsNovumpr