09:48 uur 27-10-2023

MAOR INVESTMENTS kondigt de afsluiting aan van haar tweede fonds van 180 miljoen dollar, 1,8x de omvang van MAOR I

LUXEMBURG & TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– MAOR INVESTMENTS, een in Luxemburg gevestigd durfkapitaalfonds dat zich richt op Israëlische technologieën, kondigt met trots de definitieve afsluiting aan van zijn tweede fonds, MAOR II, voor een bedrag van 180 miljoen dollar.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231019003904/nl/

Philippe Guez (founding partner), Ido Hart (partner), Eric Elalouf (founding partner)

Philippe Guez (founding partner), Ido Hart (partner), Eric Elalouf (founding partner)

In slechts vier jaar tijd heeft MAOR I een gediversifieerde portefeuille van wereldberoemde Israëlische tech-startups samengesteld, waaronder WSC Sports (SportsTech), Aidoc (HealthTech), Coralogix (DevOps), Silverfort (Cybersecurity), MinuteMedia (Sports ContentTech), Pyramid Analytics (BI & Analytics), evenals Buildots (ConstructionTech). MAOR I voltooide ook twee exits tegen respectievelijk 3 en 4 keer cash op cash, waarbij 30% van het geïnvesteerde kapitaal (DPI) in slechts twee jaar werd teruggegeven aan de investeerders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

IR@maorinvestments.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr