15:32 uur 25-10-2023

Voorspellingen Forrester 2024: Vijftig procent van de grote Europese bedrijven zal proactief investeren in AI-compliance

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Volgens de voorspellingen voor 2024 van Forrester (Nasdaq: FORR) die vandaag zijn gepubliceerd, zal, in aanloop naar de invoering van de AI-wet van de Europese Unie in 2025, 50% van de grote bedrijven in de regio proactief investeren in AI-compliance. Voordat de wet wordt geïmplementeerd, zullen Europese bedrijven hun AI-compliance strategie moeten bepalen, waaronder het ontwikkelen van nieuwe technologie en talent om de benodigde ondersteuning van derden te krijgen. Bovendien, als desinformatie gevoed door AI-gegenereerde beelden, deepfakes en onechte menselijke beïnvloeders toeneemt – 81% van de online volwassenen in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Italië zijn het erover eens dat er veel nepnieuws en desinformatie op sociale media is – zullen nieuwsuitgevers zoals de BBC aan populariteit winnen als informatiebron.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hannah Segvich

PR Manager, EMEA

direct +44 20 7323 7602 | mobile +44 7977 828017 | hsegvich@forrester.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr