15:53 uur 19-10-2023

Reply behaalt alle zes Microsoft Solution Partner-benoemingen voor het tweede opeenvolgende jaar

Deze erkenning toont Reply’s technische expertise en succesvolle staat van dienst in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor klanten in het Microsoft Cloud ecosysteem.

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, een wereldwijde systeemintegrator en consultancybedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat het alle zes de Microsoft Solutions Partner-benoemingen voor het tweede jaar op rij heeft behaald dankzij het werk van haar bedrijven die zich toeleggen op Microsoft-technologie – Business Elements, Cluster Reply, Solidsoft Reply, Valorem Reply en WM Reply.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231019570533/nl/

Reply achieves all six Microsoft Solution Partner Designations for the second consecutive year, demonstrating Reply‘s technical expertise and successful track record of delivering high-value solutions for clients across the Microsoft Cloud ecosystem.

Reply achieves all six Microsoft Solution Partner Designations for the second consecutive year, demonstrating Reply‘s technical expertise and successful track record of delivering high-value solutions for clients across the Microsoft Cloud ecosystem.

Deze kwalificaties, die Microsoft’s oude gouden en zilveren competenties voor partners vervangen, worden toegekend door Microsoft op basis van scores voor partnercapaciteiten en worden bepaald door factoren zoals technische capaciteiten, ervaring en het vermogen om succesvolle klantresultaten te leveren in lijn met de Microsoft Cloud. Door alle zes de Solutions Partner-benoemingen te ontvangen, toont Reply zijn expertise aan in een breed scala van capaciteiten, waaronder:

  • Solutions Partner voor infrastructuur (Azure): een uitgebreide mogelijkheid om de migratie van crucialewerklasten in de infrastructuur naar Microsoft Azure te versnellen.
  • Solutions Partner voor gegevens en AI (Azure): klanten helpen bij het moderniseren en beheren van hun gegevens in meerdere systemen en bij het bouwen van analyse- en AI-oplossingen.
  • Solutions Partner voor digitale en applicatie-innovatie (Azure): expertise en toewijding om de productiviteit van ontwikkelaars en het succes van klanten te verhogen door het bouwen, uitvoeren en beheren van cloud-native applicaties in meerdere clouds en aan de edge.
  • Solutions Partner voor beveiliging: het creëren van een Zero Trust-organisatie met geïntegreerde oplossingen voor beveiliging, compliance en identiteit.
  • Solutions Partner voor modern werken: de mogelijkheid om klanten te helpen de productiviteit van hun werknemers te verhogen en de overstap te maken naar hybride werken door Microsoft 365 inclusief Viva te gebruiken.
  • Solutions Partner voor bedrijfsapplicaties: het leveren van moderne bedrijfsoplossingen met behulp van het Microsoft Dynamics 365-platform en Microsoft Power Platform.

“We zijn erg blij met deze erkenning van Microsoft. Het behalen van alle zes Partner-benoemingen voor het tweede achtereenvolgende jaar illustreert het vermogen van onze bedrijven die zich toeleggen op Microsoft-technologie om baanbrekende en complexe technologische projecten te leveren, en toont een diep begrip van de snel evoluerende markt, in het bijzonder met de vooruitgang in kunstmatige intelligentie”, aldus Filippo Rizzante, CTO van Reply. Bij Reply zijn we er trots op dat we onze klanten toegang geven tot herhaalbare, schaalbare oplossingen die hun investeringen in Microsoft-technologie maximaliseren om hen te helpen vooruit te komen in hun digitale transformatieproces.”

Als Microsoft-partner sinds 1996 heeft Reply blijk gegeven van technische bekwaamheid en bewezen klantsuccessen en loopt het nog steeds voorop als het gaat om het leveren van uitmuntende oplossingen van Microsoft. Met meer dan 800 certificeringen en bedrijven die zich toeleggen op Microsoft-technologie – Business Elements, Cluster Reply, Solidsoft Reply, Valorem Reply en WM Reply – heeft Reply klanten over de hele wereld geholpen innovatie te ontketenen op het gebied van Modern Workplace, Robotics, Metaverse, Internet of Things, Artificial Intelligence, Cybersecurity en meer. Meer informatie over de samenwerking tussen Reply en Microsoft vindt u hier.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van hooggespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en internet of things. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +442077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr