18:06 uur 19-10-2023

MTN en Tecnotree herdefiniëren digitale klantenervaring met hun lancering van Metamorphose op D-Stack van Tecnotree

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een internationale leider op gebied van digitale platformen en services voor 5G- en op de cloud gebaseerde technologie, onthult trots de lancering van MTN D-Stack, onder het transformatieprogramma MTN Metamorphose aangestuurd door Tecnotree. Dit baanbrekende project, aangedreven door het digitale aanbod van Tecnotree, markeert een belangrijke mijlpaal om de aanwezigheid van MTN te verbeteren, zowel voor consumenten als voor ondernemingen. Dit belooft een nieuw tijdperk van ongeëvenaarde uitmuntendheid in digitale services.

Klantenervaring bleek de belangrijkste onderscheidende factor voor succes, en teneinde aan de vereisten van dit moment te kunnen voldoen en goed in de startblokken te zitten voor de toekomst, beoogt het Metamorphose-initiatief, aangestuurd door de BSS stack van Tecnotree, om elk onderdeel van MTN’s bedrijfs- en digitale processen te transformeren, met de aandacht toegespitst op waarachtige gerichtheid op de klant.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, CEO van Tecnotree

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr