15:30 uur 19-10-2023

Corriere della Sera innoveert het lezen van nieuws met op maat gemaakte custom voices van ReadSpeaker

Toonaangevende Italiaanse krant zet state-of-the-art spraaktechnologie van ReadSpeaker in om lezerservaring te verbeteren

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– ReadSpeaker, de meest betrouwbare, onafhankelijke partner voor digitale spraak voor bedrijven over de hele wereld, kondigt aan dat Corriere della Sera – een van de meest gelezen en langst bestaande Italiaanse dagbladen – in samenwerking met het ReadSpeaker VoiceLab twee branded custom voices heeft ontwikkeld. Abonnees van Corriere della Sera kunnen nu elk online artikel hardop voor laten lezen door deze exclusieve digitale stemmen.

Innovators van digitale media zoals Corriere della Sera nemen AI-gestuurde stemmen op als onderdeel van hun merkstrategie, om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften en verwachtingen van gebruikers én om hun mediabereik te laten groeien.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact ReadSpeaker:
Gaea Vilage

gaea.vilage@readspeaker.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr