18:41 uur 18-10-2023

LTIMindtree verwezenlijkt 5,2% omzetgroei in USD op jaarbasis

Sterke orderinstroom van USD 1,3 miljard markeert een groei van 20% op jaarbasis

MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree [NSE: LTIM, BSE: 540005], een internationaal bedrijf voor technologieconsulting en digitale oplossingen, maakte vandaag haar geconsolideerde resultaten bekend voor het tweede kwartaal dat op 30 september 2023 werd afgerond, zoals goedgekeurd door haar Raad van Bestuur.

Onze resultaten in het tweede kwartaal onderscheiden zich door een sterke omzetgroei van 5,2% op jaarbasis, uitgedrukt in USD, samen met een gezonde werkingsmarge van 16% in weerwil van loonsverhogingen in de hele organisatie. Deze all-roundprestaties in een uitdagende bedrijfsomgeving illustreert de kracht van onze capaciteiten en gedisciplineerde uitvoering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties: shambhavi.revandkar@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr