14:00 uur 18-10-2023

Data Complexity Report 2023 van NetApp onthult dringende nood aan geünificeerde gegevensopslag

Dringende innovatie wordt beschouwd als van doorslaggevend belang om de complexiteit van hybride on-premises en gegevensbeheer in goede banen te leiden in de stroomversnelling van digitale transformatie

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een internationaal bedrijf actief in op de cloud gebaseerde, op gegevens gerichte software, gaf vandaag de Data Complexity Report 2023 uit, een globale report die de groeiende behoefte van bedrijven aan geünificeerde gegevensopslag onderzoekt. De report stelde vast dat 98% van de organisaties midden in hun overstap naar de cloud zitten, waarvan drie op vier aangeeft dat workloads on-premises worden opgeslagen. Dit benadrukt de nood aan een geünificeerde benadering voor hybride multi-cloud architecturen en voortdurende innovatie in zowel on-premises all-flash opslag als openbare cloudopslag om de toepassing van AI op schaal mogelijk te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investeerderscontact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr