21:17 uur 17-10-2023

Sirion gaat met IBM samenwerken om Enterprise Contract Management te versnellen met via AI aangestuurde Contract Lifecycle Management

SALT LAKE CITY–(BUSINESS WIRE)– Sirion, leider op gebied van via AI aangestuurde CLM (contract lifecycle management), kondigde vandaag een samenwerking aan om IBM watsonx te integreren om CLM voor ondernemingen te herdefiniëren. Als eerste toepasser van dit gecombineerde aanbod, zal IBM ook CLM van Sirion ontplooien om te helpen haar eigen O2C- (order-to-cash) en S2P-processen (source-to-pay) te stroomlijnen.

De generatieve AI van Sirion, geïntegreerd met IBM watsonx, is ontworpen om contracten afsluiten voor iedereen in een onderneming toegankelijk te maken, terwijl het mogelijk wordt om inzichten te benutten vanuit diverse contracten, bedrijfsgegevens en andere gegevensresources. Dit kan klanten in staat stellen om causale verbanden tot stand te brengen tussen bedrijfsprocessen en -resultaten, waardoor nieuwe wegen voor groei worden ontsloten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Olivia Farber

(949) 542-9232

media.relations@sirionlabs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr