21:36 uur 16-10-2023

PUMA viert het jubileum van het iconische gebaar van Tommie Smith tijdens de Olympische Spelen van 1968

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Het wereldwijde sportbedrijf PUMA viert de iconische Silent Gesture die Tommie Smith 55 jaar geleden maakte tijdens de Olympische Spelen van 1968 op 16 oktober . Ter ere van deze speciale datum lanceert PUMA de ‘Icons of Unity’-collectie en een exclusief interview met de ambassadeurs van het merk: Colin Jackson, voormalig atletiekatleet en Olympisch zilveren medaillewinnaar, Felix Streng, Paralympisch gouden en zilveren medaillewinnaar en Wereld- en Europees kampioen, en Tommie Smith, voormalig atletiekatleet en Olympisch gouden medaillewinnaar.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231016400057/nl/

In honor of this special date, PUMA launches the ‘Icons of Unity’ collection, and an exclusive interview with the brand’s ambassadors: Colin Jackson, former track and field athlete and Olympic silver medalist, Felix Streng, Paralympic gold and silver medalist and World and European Champion, and Tommie Smith, former track and field athlete and Olympic gold medalist. (Photo: Business Wire)

In honor of this special date, PUMA launches the ‘Icons of Unity’ collection, and an exclusive interview with the brand’s ambassadors: Colin Jackson, former track and field athlete and Olympic silver medalist, Felix Streng, Paralympic gold and silver medalist and World and European Champion, and Tommie Smith, former track and field athlete and Olympic gold medalist. (Photo: Business Wire)

In 1968, tijdens de Olympische Spelen in Mexico-Stad, schreef de Amerikaanse sprinter Tommie Smith geschiedenis met zijn Silent Gesture.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Gudrun Cämmerer

Teamhoofd Global PR

gudrun.caemmerer@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr