20:02 uur 16-10-2023

Incyte kondigt nieuwe gegevens aan uit haar oncologieportfolio die voorgesteld zullen worden op het ESMO-congres 2023

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– Incyte (Nasdaq:INCY) kondigde vandaag aan dat samenvattingen met daarin nieuwe gegevens uit haar oncologieportfolio zullen worden voorgesteld tijdens het komende ESMO-congres (congres van de European Society for Medical Oncology) van 2023, dat van 20 tot 24 oktober doorgaat in Madrid.

“We kijken ernaar uit om gegevens uit onze oncologieportfolio met de wetenschappelijke gemeenschap te delen tijdens het ESMO-congres van dit jaar,” zegt Steven Stein, M.D., Chief Medical Officer van Incyte. “Presentaties, met daarin de resultaten van studies over retifanlimab en capmatinib, toegespitst op patiënten met baarmoederkanker, merkelcelcarcinoom en niet-kleincellige longkanker, getuigen van onze niet-aflatende inspanningen om innovatieve therapieën voor patiënten met kanker te ontwikkelen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
media@incyte.com

Investeerders
ir@incyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr