15:00 uur 13-10-2023

GE Licensing, Current Lighting, Savant en Seoul Semiconductor Co., Ltd. sluiten patentlicentieovereenkomst

Seoul, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– GE Licensing (“GEL”), Current Lighting Solutions, LLC (“Current”), Savant Systems Inc. en Seoul Semiconductor Co., Ltd. (“SSC”) hebben vandaag bekendgemaakt dat zij een patentlicentieovereenkomst hebben gesloten waarbij SSC een licentie afneemt voor een PFS-patentenportfolio (ook bekend als KSF) voor alle toepassingsgebieden waarvoor een groot aantal licenties zijn verleend in de LED-sector.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231012769721/nl/

$1B Company by 2nd Generation Technologies (Graphic: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

$1B Company by 2nd Generation Technologies (Graphic: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

Door deze samenwerkingsovereenkomst is Seoul Semiconductor voortaan de unieke begunstigde van het PFS-patentenportfolio van GEL voor alle toepassingen, waaronder beeldschermen, verlichting en automobiel. Met name de impact van deze overeenkomst op de snelgroeiende sector van elektrische voertuigen zal naar verwachting cruciaal zijn. De partijen verwachten dat de voordelen van beeldschermen en verlichting in voertuigen die PFS bevatten zullen leiden tot een aanzienlijke verlaging van het energieverbruik.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met:

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung

+82-1566-2771

jjs8732@seoulsemicon.com

GE Licensing
Naomi Jacob, Hoofd Marketing & Communications

naomi.jacob@ge.com

Current Lighting
Bill Cohen, VP en GM van de Chemicals Division

bill.cohen@currentlighting.com
+1 216 570 3873

Savant
Ben Sabol

ben.sabol@savant.com
+1 216-233-9062

Check out our twitter: @NewsNovumpr