16:24 uur 12-10-2023

JSE werkt samen met Xpansiv aan de lancering van een vrijwillige koolstofmarkt om de Zuid-Afrikaanse mogelijkheden voor koolstofkrediet te vergroten

JOHANNESBURG & NEW YORK & LONDEN & SYDNEY–(BUSINESS WIRE)– De Johannesburg Stock Exchange (JSE) lanceert met trots een nieuwe koolstofmarkt in samenwerking met Xpansiv, de belangrijkste infrastructuurleverancier voor wereldwijde milieumarkten onder een aparte juridische entiteit genaamd JSE Ventures. Met dit baanbrekende duurzaamheidsinitiatief kunnen lokale deelnemers koolstofkredieten en certificaten voor hernieuwbare energie kopen of verkopen die zijn opgeslagen in lokale of wereldwijde registers.

Klanten kunnen hun duurzaamheidsdoelen dichterbij brengen doordat ze volledige toegang krijgen tot de functionaliteit van het wereldwijde Xpansiv-platform voor spothandel, veilingen of offerteaanvragen voor zowel koolstofemissierechten als certificaten voor hernieuwbare energie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

JSE algemene vragen:
E-mail: info@jse.co.za
Tel: 011 520 7000

JSE media contactpersoon:
Paballo Makhetha

Communicatiespecialist

Tel: 011 520 7331 | Mobiel: 066 261 7405

E-mail: paballom@jse.co.za

Xpansiv media contactpersonen:
Peter Burton, Xpansiv, pburton@xpansiv.com
Cognito Media voor Xpansiv, xpansiv@cognitomedia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr