17:38 uur 11-01-2023

Xpansiv voltooit overname van Evolution Markets, sluit kapitaalverhoging af met New Investors Bank of America en Goldman Sachs

NEW YORK & SYDNEY & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Xpansiv, de belangrijkste aanbieder van infrastructuur voor milieumarkten, heeft vandaag de afronding aangekondigd van de overname van Evolution Markets Inc., een toonaangevende aanbieder van transactie- en adviesdiensten op de wereldwijde markten voor koolstof, hernieuwbare energie en energietransitie. De combinatie van de twee bedrijven zal het serviceaanbod en de productontwikkelingsmogelijkheden van Xpansiv uitbreiden om de energietransitie kracht bij te zetten. De overname zal ook de klantenservice van Evolution Markets verbeteren door de integratie met de technologie-infrastructuur, markt- en dataplatforms van Xpansiv.

“Evolution Markets en Xpansiv zijn twee marktleiders die een gemeenschappelijke visie delen om de weg voorwaarts te effenen naar een succesvolle energietransitie met behulp van de kracht van wereldwijde markten,” aldus Evan Ard, CEO van Evolution Markets.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peter Burton, Xpansiv

pr@xpansiv.com

Charlie Morrow en Taylor Fenske, Cognito Media

xpansiv@cognitomedia.com

Jessica Roemer, Evolution Markets

jroemer@evomarkets.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr