09:40 uur 12-10-2023

AstraZeneca verstrekt financiering aan acht innovatieve onderzoeksprojecten van beginnende wetenschappers van over de hele wereld in de tweede R&D Postdoctoral Challenge

De R&D Postdoctoral Challenge is een baanbrekend initiatief dat samenwerking, innovatie en wereldwijde diversiteit bevordert

WILMINGTON, Delaware–(BUSINESS WIRE)– AstraZeneca maakte vandaag de acht winnaars bekend van de R&D Postdoctoral Challenge 2023. Het bedrijf zegde verder toe de postdoctorale posities van de winnaars aan een van de strategische R&D-centra van het bedrijf in Cambridge, VK, Gaithersburg of Boston, VS, of Göteborg, Zweden te financieren.

De R&D Postdoctoral Challenge onderscheidt zich van traditionele postdoctorale initiatieven uit de branche, waarbij doorgaans vooraf vastgestelde projecten worden aangeboden. Het unieke programma van AstraZeneca, dat nu zijn tweede jaar doormaakt, stelt beginnende wetenschappers uit alle delen van de wereld in staat hun eigen nieuwe onderzoeksvoorstellen bij het bedrijf in te dienen en mogelijk uit te voeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brendan McEvoy

1-302-885-2677

Check out our twitter: @NewsNovumpr