18:38 uur 11-10-2023

Incyte kondigt positieve 52 weken-gegevens aan van de Fase 2b-studie waarbij Povorcitinib (INCB54707) wordt geëvalueerd bij patiënten met uitgebreide, non-segmentale vitiligo

– Langdurig gebruik van povorcitinib resulteerde in verdere verbetering van de totale repigmentatie van het lichaam en het gezicht.

– De resultaten werden gepresenteerd in een late nieuwssessie tijdens het congres 2023 van de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV).

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– Incyte (Nasdaq:INCY) kondigde vandaag de gegevens aan van een nieuwe 52 weken durende Fase 2b klinische studie die de veiligheid en werkzaamheid evalueert van povorcitinib (INCB54707), een orale JAK1-remmer in onderzoek bij volwassen patiënten met uitgebreide non-segmentale vitiligo. De resultaten tonen aan dat behandeling met oraal povorcitinib gepaard ging met aanzienlijke repigmentatie van het totale lichaam en het gezicht in alle behandelingsgroepen op week 52.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
media@incyte.com

Investors
ir@incyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr