02:43 uur 10-10-2023

NanoTemper Technologies lanceert Human Fc Labeling Kit om affiniteitsscreening van biologische geneesmiddelen te versnellen

SOUTH SAN FRANCISCO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NanoTemper Technologies, maker van hoogwaardige, eenvoudig te leren biofysische hulpmiddelen voor het ontdekken van geneesmiddelen, biedt met de introductie van zijn Human Fc Labeling Kit een nieuwe methode voor onderzoekers van biologicals om gehumaniseerde therapeutische antilichamen te screenen. Deze kit is geoptimaliseerd voor gebruik met Spectral Shift-technologie, een in-solution methode voor affiniteitsscreening. Wetenschappers die op zoek zijn naar innovatieve manieren in hun workflows om de selectie van kandidaten te versnellen, zullen de mogelijkheid om ruw lysaat of celmedia eerder op affiniteit te kunnen te meten, zeer op prijs stellen.

“Met de Human Fc Labeling Kit verbeteren we de toepassing van Spectral Shift-technologie, een bewezen baanbrekende methode voor het screenen van kleine moleculen, omdat we nu ook affiniteitsscreening toepassen om de ontwikkelbaarheid van antilichamen te onderzoeken,” zegt Werner Streicher, VP Research & Development bij NanoTemper Technologies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

John Valdez, Director of Marketing

john.valdez@nanotempertech.com
415.670.0424

Check out our twitter: @NewsNovumpr