18:27 uur 09-10-2023

Wilmington News Journal noemt CSC voor het 17e achtereenvolgende jaar een Topwerkplek

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– CSC is voor het 17e achtereenvolgende jaar onderscheiden als Topwerkplek 2023 door The News Journal. Deze eer maakt CSC de oudste, doorlopende Topwerkplek in de Verenigde Staten en de enige 17-voudige winnaar. De lijst is uitsluitend gebaseerd op anonieme feedback van werknemers, verzameld via Energage, LLC, een externe technologiepartner voor werknemersbetrokkenheid, en meet verschillende cultuurfactoren, waaronder afstemming, uitvoering en verbondenheid.

“Elk jaar dat we worden uitgeroepen tot een Topwerkplek is echt een eer, en het is een herinnering aan de geweldige dingen die we als één bedrijf kunnen bereiken,” zegt Kristyn DiIenno, CSC’s vice president van global human resources.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
Laura Crozier

Public Relations Manager

(302) 636-5401 x. 65526

CSC® News Room

Check out our twitter: @NewsNovumpr