11:40 uur 09-10-2023

Hanshow’s meest recente duurzaamheidsrapport brengt een groenere toekomst in kaart aan de hand van het EPICC-framework

BEIJING–(BUSINESS WIRE)– Hanshow, een wereldwijde leverancier van digitale retailoplossingen, presenteert met veel genoegen het duurzaamheidsrapport van het bedrijf voor 2022 als onderdeel van zijn niet-aflatende inzet om duurzame bedrijfs- en managementpraktijken te bevorderen door middel van technologie en innovatie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230928224344/nl/

Hanshow 2022 Sustainability Report (Graphic: Business Wire)

Hanshow 2022 Sustainability Report (Graphic: Business Wire)

In dit meest recente duurzaamheidsverslag wordt de vooruitgang beschreven die Hanshow in het boekjaar 2022 heeft geboekt om de ESG-doelstellingen (Environmental, Social en Governance) te behalen, emissies en afval te verminderen en het bedrijfsbeheer te verbeteren als onderdeel van zijn streven om in 2035 CO2-neutraal te zijn.

De CEO van Hanshow, Hou Shiguo, wordt in het rapport als volgt geciteerd: “Bij Hanshow staat duurzame ontwikkeling altijd centraal.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

info@hanshow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr