23:05 uur 06-10-2023

Verimatrix XTD benoemd tot applicatiebeveiligingsoplossing van het jaar in 7e uitreiking van Annual CyberSecurity Breakthrough Awards

Erkend internationaal Awards-programma bekroont uitmuntende producten en bedrijven op het gebied van informatiebeveiliging

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX), de leider in het aandrijven van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het is geselecteerd als winnaar van de prijs “Application Security Solution of the Year” in het 7e jaarlijkse Cybersecurity Breakthrough Award-programma. Het programma staat onder leiding van CyberSecurity Breakthrough, een toonaangevende onafhankelijke marktonderzoeksorganisatie die topbedrijven, toptechnologieën en topproducten in de wereldwijde informatiebeveiligingsmarkt bekroont.

Verimatrix Extended Threat Defense (XTD) geeft ontwikkelaars van mobiele apps de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste beveiligingen tegen hackers die de mobiele app willen benutten als toegangspoort tot bedrijfsgegevens.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Verimatrix Investor Contact:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Verimatrix Media Contacts:
VS

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr