09:22 uur 06-10-2023

InterAx Biotech kondigt de benoeming aan van doorwinterde farmaceutical Executive, Mark Levick, MD, Ph.D. als nieuw bestuurslid

ZURICH–(BUSINESS WIRE)– InterAx Biotech AG, een productontwikkelingsbedrijf met pioniersactiviteiten op gebied van computationele farmacologie voor de creatie van baanbrekende therapieën, maakte de benoeming bekend van Dr. Mark Levick bij de raad van bestuur. Naast zijn verantwoordelijkheden als bestuurslid, zal Dr. Levick begeleiding bieden voor wetenschappelijke en klinische ontwikkeling aan de raad en het bestuur nu het bedrijf haar werkkanaal in de richting van klinische proeven uitbouwt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231003775944/nl/

Dr. Mark Levick, MD, Newly appointed Board Director of InterAx Biotech (Photo: Business Wire)

Dr. Mark Levick, MD, Newly appointed Board Director of InterAx Biotech (Photo: Business Wire)

Mark Levick was voorheen CEO bij Alvotech, een internationaal biofarmaceutisch bedrijf opgenomen in de US NASDAQ. Naast het uitbouwen van het werkkanaal van het bedrijf, leidde Mark en zijn team de goedkeuring en commerciële lancering van Simlandi/Hukyndra in 17 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media: Luca Zenone, contact@interaxbiotech.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr