19:50 uur 06-10-2023

Angel Reyes treedt aan bij Altasciences als algemeen directeur CDMO-services

LAVAL, Quebec–(BUSINESS WIRE)– Altasciences verwelkomt Angel Reyes als algemeen directeur CDMO-services (Contract Development & Manufacturing Organization).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231006340216/nl/

Angel Reyes, General Manager, CDMO Services, Altasciences (Photo: Business Wire)

Angel Reyes, General Manager, CDMO Services, Altasciences (Photo: Business Wire)

Angel treedt in dienst bij Altasciences nadat hij voordien de rol van Director of Operations vervulde bij Catalent. Voor Altasciences betekent hij een verrijking met meer dan een decennium ervaring in management en supervisiefuncties voor productieactiviteiten en toeleveringsketens, gezien hij een onberispelijk standaard heeft bewezen wat betreft het naleven van overeenstemmings- en cGMP-beleidslijnen.

Angel studeerde af met een bachelor degree in chemie aan de Universiteit van Oost-Kentucky en begon zijn carrière als analist voordat hij overstapte naar de rol van farmaceutische wetenschapper, waar hij verantwoordelijk was voor de productie en de voorbereiding van commerciële vaste toedieningsvormen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie-Ann Cabana

Altasciences
+1 514 601-9763

jcabana@altasciences.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr