17:34 uur 05-10-2023

Armis kondigt uitgebreid partnerschap met CrowdStrike aan

Nieuwe integraties voorzien klanten van betere capaciteiten voor realtime blootstellingsbeheer en controle van kritieke IoT/OT-assets

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Armis, het assetintelligentie cybersecuritybedrijf, maakte vandaag twee nieuwe integraties bekend met CrowdStrike om organisaties te helpen om hun beveiligingsstatus te versterken in hun IoT- (Internet of Things) en OT-omgevingen (operational technology). De nieuwe integraties zullen organisaties voorzien van omvattende capaciteiten voor cyberblootstellingsbeheer en realtime uitvoerbare assetintelligentie om bedreigingen in hun volledige aanvaloppervlak te zien, af te zonderen, te beschermen en te beheren.

Met de convergentie van IT en OT is het belangrijker dan ooit dat securityteams hun kritieke infrastructuursystemen beveiligen door assetspecifieke context te verzamelen en op te waarderen om een aangepast beleid voor de preventie van bedreigingen op het uitgebreide Internet of Things (XIoT) en uiterst betrouwbare detecties mogelijk te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rebecca Cradick

Senior directeur internationale communicatie

Armis

pr@armis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr