22:31 uur 04-10-2023

MaaZ van FPT Software wint ‘Overall Connected Solution of the Year’ van AutoTech Breakthrough

HANOI, Vietnam–(BUSINESS WIRE)– MaaZ van FPT Software werd onlangs bij de vierde jaarlijkse AutoTech Breakthrough Awards bekroond met de ‘Overall Connected Solution of the Year,’ de eerste nominatie van het bedrijf. Deze erkenning onderstreept de robuuste competentie van de IT-dienstverlener op het gebied van autotechnologie in het softwaregedefinieerde voertuigtijdperk.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231004272329/nl/

(Graphic: Business Wire)

(Graphic: Business Wire)

Het jaarlijkse AutoTech Breakthrough Awards-programma, uitgevoerd door Tech Breakthrough, is de meest uitgebreide analyse en evaluatie in de sector om topbedrijven, -technologieën en -producten in de hedendaagse wereldwijde auto- en transporttechnologiemarkt te erkennen. Met meer dan 1.600 nominaties uit meer dan 15 landen is MaaZ van FPT Software de enige oplossing die de ‘Overall Connected Solution of the Year’ wordt genoemd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mai Duong (mw.)

FPT Software

PR Manager

MCP.PR@fpt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr