22:07 uur 03-10-2023

Verimatrix presenteert cyberbeveiligingsoplossingen op GovWare 2023

Verimatrix XTD mobiele app- en websitebeschermingstechnologieën worden onder de aandacht gebracht tijdens het belangrijkste cyberbeveiligingsevenement van Azië

AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX), de leider in het voorzien van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn Extended Threat Defense (XTD)-technologieën onder de aandacht zal brengen tijdens GovWare 2023, dat van 17 t/m 19 oktober plaatsvindt in het Sands Expo and Convention Centre in Singapore.

Op GovWare-stand C19 zal Verimatrix praktische demonstraties en succesverhalen van klanten tonen van zijn portfolio van bekroonde XTD-cyberbeveiligingsoplossingen waarmee ontwikkelaars van mobiele apps de nieuwste bescherming kunnen bieden tegen hackers die mobiele apps en websites als tools willen gebruiken om bedrijven aan te vallen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Verimatrix Investor:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Verimatrix Media:
VS

Matthew Zintel, Zintel Public Relations

matthew.zintel@zintelpr.com

Europa

Lara Joseph, Eskenzi PR

lara@eskenzipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr