18:31 uur 03-10-2023

De staat van cyberbeveiliging: kloof in cybervaardigheden maakt bedrijven kwetsbaar voor aanvallen, blijkt uit nieuw onderzoek

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– ISACA, de toonaangevende mondiale beroepsvereniging die personen en organisaties helpt bij hun streven naar digitaal vertrouwen, lanceert vandaag nieuw onderzoek naar de stand van zaken op het gebied van cyberbeveiliging. Uit het onderzoek blijkt dat van de cyberbeveiligingsprofessionals die zeiden dat ze een toename of afname van het aantal cyberaanvallen hadden ervaren in vergelijking met een jaar geleden, meer dan de helft (52%) zegt dat ze meer cyberaanvallen ervaren.

Hoewel bedrijven de toegenomen dreiging onderkennen, doet minder dan één op de tien (8%) van de organisaties die cyberrisicobeoordelingen invullen, deze maandelijks, terwijl twee op de vijf (40%) deze jaarlijks uitvoert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Firstlight group

+44 7526 565 507, isacateam@firstlightgroup.io

ISACA

Esther Almendros, +34 692 669 772, ealmendros@isaca.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr