15:00 uur 03-10-2023

Boomi introduceert Boomi GPT en versnelt zo de integratie en automatisering met conversationele AI verder

Het nieuwe Boomi AI-aanbod levert een gesprekservaring die voortbouwt op meer dan 200 miljoen integraties om de efficiëntie en schaalbaarheid binnen de hele organisatie te stimuleren

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag Boomi GPT aangekondigd tijdens zijn Silicon Valley Boomi World Tour. Het is het eerste aanbod dat beschikbaar is in de Boomi AI-suite, dat zorgt voor een eenvoudige conversatie-ervaring op het Boomi-platform. Met Boomi GPT kunnen organisaties de kracht van generatieve AI benutten om sneller dan ooit tevoren te integreren en te automatiseren, waardoor de innovatie verder wordt gedemocratiseerd en de bedrijfsresultaten worden versneld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20231003291779/nl/

Boomi Introduces Boomi GPT, Further Accelerating Integration and Automation With Conversational AI (Graphic: Business Wire)

Boomi Introduces Boomi GPT, Further Accelerating Integration and Automation With Conversational AI (Graphic: Business Wire)

In elke sector staan bedrijven onder grote druk om sneller te innoveren en hun meest gedurfde zakelijke ambities te verwezenlijken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr