19:57 uur 03-10-2023

Bellen Chemistry valideert verder haar R&D-faciliteiten via deelname aan VERIF.i®, het pre-assessment programma voor leveranciers van Scientist.com

Chinese CRO/CDMO gespecialiseerd in chemische synthese en CMC-services (chemistry, manufacturing and controls) vervult met succes de inspectie van de productievestiging

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Scientist.com, de toonaangevende R&D-marktplaats van de farmaceutische sector, maakte vandaag bekend dat VERIF.i®, het pre-assessment programma voor leveranciers van het bedrijf, werd toegepast om een beoordeling ter plaatse uit te voeren van Bellen Chemistry’s faciliteit in Shandong, in China, die in 2017 werd geopend. Scientist.com ontwikkelde VERIF.i om serviceproviders van haar marktplaats te helpen om aan hun klanten hun capaciteiten aan te tonen en tegelijk hun kwaliteitsnormen intern te verbeteren.

Bellen Chemistry is een vooraanstaande CRO (contract research organization)/CDMO (contract development and manufacturing organization) die zich inzet om chemische synthese te leveren voor verbindingen van kleine moleculen in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, van initiële screening van hoofdbestanddelen tot preklinische en klinische studies.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Sean Preci

+1 858 771-3813

marketing@scientist.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr