20:04 uur 03-10-2023

Backlight behaalt SOC 2-certificering voor ftrack, haar platform voor creatief projectbeheer

ftrack behaalt belangrijke mijlpaal op het gebied van beveiligingswaarborging voor zijn enterprise-grade platformen voor projectbeheer en mediarapportage

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Backlight, een wereldwijd mediatechnologiebedrijf, heeft vandaag aangekondigd dat ftrack, het bekroonde platform voor creatief projectbeheer, voldoet aan de System and Organization Controls 2 (SOC 2) type I-norm. Gebruikers van het ftrack platform – ftrack Studio en ftrack Review – kunnen nu met een gerust hart werken in de wetenschap dat hun projecten worden beschermd door strenge normen voor gegevensbescherming, in overeenstemming met de richtlijnen van het American Institute of CPAs (AICPA).

“We blijven ons ontwikkelen in een landschap dat niet alleen om innovatie maar ook om vertrouwen vraagt. Het behalen van SOC 2 compliance is een grote mijlpaal voor ftrack,” zegt Mikael Wahlberg, CTO, Backlight Creative.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Backlight Media Relations | media@backlight.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr