18:37 uur 01-08-2023

Backlight benoemt Benjamin Desbois tot Chief Operating Officer

Mediatech-veteraan vervoegt Backlight om bedrijfsgroei, afstemming en M&A te ondersteunen

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– Het internationale bedrijf gespecialiseerd in media- en entertainmenttechnologie Backlight deelde vandaag de benoeming mee van Benjamin Desbois tot COO (chief operating officer) van Backlight. Desbois komt Backlight vervoegen na een carrière bij Telestream, een toonaangevende provider van oplossingen voor mediacreatie en productie, waar hij sinds 2020 als chief revenue officer actief was.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230801752410/nl/

Global media and entertainment technology company Backlight today announced the appointment of Benjamin Desbois to chief operating officer (COO) of Backlight. (Photo: Business Wire)

Global media and entertainment technology company Backlight today announced the appointment of Benjamin Desbois to chief operating officer (COO) of Backlight. (Photo: Business Wire)

“Benjamin is een veteraan uit de media- en entertainmentsector met een bewezen succes om klantgerichte functies voor groei en afstemming aan te drijven, inclusief verkoop, sales engineering, professionele services en klantensucces,” aldus Ben Kaplan, voorzitter en CEO van Backlight. “Deze bewezen staat van dienst, samen met Benjamins grondige ervaring om met strategische klanten en partners en met teams over de hele wereld te werken en zijn ondersteuning van M&A-integratie, zorgt dat hij voor het Backlight-team een geweldige aanwinst betekent.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Backlight bedrijfscommunicatie | media@backlight.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr