14:35 uur 29-09-2023

Wereldberoemde ambassadeurs van PUMA vieren 75 jaar sportgeschiedenis

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– PUMA, leverancier van sportartikelen, en enkele van de wereldberoemde ambassadeurs van het bedrijf deelden enkele van hun meest gedenkwaardige momenten uit de sportgeschiedenis van de afgelopen 75 jaar ter gelegenheid van het jubileum van het bedrijf als het snelste sportmerk ter wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230929337039/nl/

Sports company PUMA and several of its world-class ambassadors shared some of their most memorable moments of sports history of the past 75 years to celebrate the company’s anniversary as the fastest sports brand in the world. (Photo: Business Wire)

Sports company PUMA and several of its world-class ambassadors shared some of their most memorable moments of sports history of the past 75 years to celebrate the company’s anniversary as the fastest sports brand in the world. (Photo: Business Wire)

“Ik denk dat er in al die 75 jaar bij PUMA één ding niet veranderd is, en dat is ons doel,” aldus Arne Freundt, CEO van PUMA. “Wij staan klaar om de toekomstige geschiedenis van sport en cultuur te schrijven.”

De snelste man ter wereld, Usain Bolt, werd in het hoofdkantoor van het bedrijf in Herzogenaurach, Duitsland, op het podium vergezeld door andere PUMA-legendes, zoals zesvoudig Grand Slam-winnaar Boris Becker, FIFA-wereldvoetballer van het jaar 1991 Lothar Matthäus, NBA Hall of Fame-basketballer Ralph Sampson en atletiekwereldkampioenen Linford Christie, Heike Drechsler, Armand “Mondo” Duplantis, Colin Jackson, Merlene Ottey en Jaroslava Mahoetsjich, om te praten over de hoogtepunten van hun carrière en de wijze waarop ze met PUMA hebben samengewerkt om sportgeschiedenis te schrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:

Robert-Jan Bartunek – Corporate Communications – robert.bartunek@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr