15:26 uur 29-09-2023

Estée Lauder Companies lanceert de Breast Cancer Campaign 2023 met het thema: Beautifully United to Help End Breast Cancer

De Breast Cancer Campaign van Estée Lauder Companies en de Charitable Foundation van Estée Lauder Companies dragen gezamenlijk meer dan USD 118 miljoen bij aan levensreddend internationaal onderzoek, voorlichting en verhoging van de toegankelijkheid van medische diensten

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Al meer dan 30 jaar zet de Breast Cancer Campaign van Estée Lauder Companies zich in voor het streven naar een wereld zonder borstkanker voor iedereen. In oktober ondersteunt Estée Lauder Companies (ELC) de Breast Cancer Awareness Month door een campagne te lanceren om de wereldwijde borstkankergemeenschap te ondersteunen.

Met het grootste sociale impactprogramma van het bedrijf blijft ELC zich inzetten voor doelgerichte actie. De campagne vormt een van de hoekstenen van de sociale investeringen van het bedrijf in de ontwikkeling van vrouwen, gezondheid en voorlichting.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Erin Cohen
The Estée Lauder Companies
ercohen@estee.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr