19:27 uur 27-09-2023

Andersen lanceert wereldwijde waarderingspraktijk

Toevoeging van waarderingsmogelijkheden in meer dan 20 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Azië

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen, het snelst groeiende onafhankelijke, multidisciplinaire professionele dienstverleningsbedrijf ter wereld, heeft een nieuwe wereldwijde waarderingspraktijk gelanceerd om zijn platform van fiscale, juridische en aanverwante diensten voor klanten te verbreden. Het wereldwijde waarderingsteam van Andersen werkt samen met bedrijven, fondsen, vermogende particulieren en family offices om taxaties te verzorgen van bedrijven, materiële en immateriële activa en complexe effecten voor belasting-, financiële rapportage- en transactieadviesdoeleinden. De klanten omvatten een breed scala aan industrieën, van technologie tot productie, en van landbouw tot biofarmaceutica.

Bij de lancering is de wereldwijde waarderingspraktijk van Andersen aanwezig in meer dan twintig landen over de hele wereld, in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

“Belastingen, juridische zaken en taxatie zijn nauw met elkaar verbonden, maar geen enkel ander bedrijf in de professionele dienstverlening biedt al deze mogelijkheden op mondiale schaal onder één dak,” aldus Mark Vorsatz, voorzitter en CEO van Andersen Global. “Onze visie bij Andersen is het creëren van een platform waar klanten een naadloze ervaring kunnen hebben door samen te werken met één multidisciplinair bedrijf dat ze kunnen vertrouwen, waar ook ter wereld. We streven ernaar om binnen een paar jaar een van de grootste onafhankelijke taxatiebedrijven ter wereld te worden.”

De nieuwe wereldwijde waarderingspraktijk van Andersen wordt geleid door Managing Director Sid Luckenbach, die de afgelopen 18 jaar de nationale leider is geweest voor het waarderingsaanbod van het bedrijf in de VS.

“Bedrijfsstructuren en financiële instrumenten worden steeds complexer,” stelde Luckenbach. “Het wordt nog ingewikkelder als je te maken hebt met grensoverschrijdende en multi-jurisdictionele transacties. Daarom is de traditionele aanpak niet langer voldoende. Onze wereldwijde waarderingspraktijk brengt diepgaande expertise en het geografische bereik samen dat klanten nodig hebben, ongeacht waar hun activa zich bevinden.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch gescheiden, onafhankelijke lidfirma’s, bestaande uit belasting-, juridische en waarderingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, dat werd opgericht in 2013 door de Amerikaanse lidfirma Andersen Tax LLC, heeft nu meer dan 14.000 professionals wereldwijd en is aanwezig op meer dan 400 locaties via de aangesloten en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei

Andersen Global

415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr