16:16 uur 26-09-2023

Reply herdefinieert softwareontwikkeling via generatieve Artificiële Intelligentie met KICODE Reply

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply lanceert een eigen framework voor softwareontwikkeling op basis van generatieve AI, KICODE Reply. Door generatieve AI-modellen te integreren, introduceert het framework van Reply een vollledig nieuwe aanpak die alle fasen in de levenscyclus van softwareontwikkeling kan ondersteunen: van het creëren van user-story’s tot het verzamelen van vereisten, en het ontwerpen, coderen, testen en uitbouwen. Het nieuwe framework werd ontwikkeld door Ki Reply, een bedrijf dat deel uitmaakt van de Reply Group gespecialiseerd in via AI ondersteunde softwareontwikkeling. Het verbetert de efficiëntie van software en de algehele kwaliteit ervan door terugkerende taken te automatiseren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230926280792/nl/

KICODE Reply leverages Generative AI and can autonomously run through the entire Software Development Life Cycle based on a single instruction (Photo: Business Wire)

KICODE Reply leverages Generative AI and can autonomously run through the entire Software Development Life Cycle based on a single instruction (Photo: Business Wire)

KICODE Reply, voorzien van een Task-Driven Autonomous Agent System-architectuur, begrijpt commando’s in natuurlijke taal en splitst ze op in secundaire handelingen die naar verschillende agenten worden verdeeld, vergelijkbaar met intelligente automatiseringssystemen. Deze agenten treden op als producteigenaars, front-end of back-end ontwikkelaars, of DevOps-ingenieurs, die autonoom taken uitvoeren op basis van doelstellingen en informatie aangereikt door de gebruiker of een externe agent. Gebruikers kunnen het KICODE Reply-framework aansturen via een interface en nieuwe ontwikkelingstaken toewijzen, ofwel kunnen ze met het framework in interactie treden door integratie in gebruikelijke softwareontwikkelingsplatformen zoals GitHub of GitLab via webhooks.

KICODE Reply biedt gebruikers flexibiliteit, modulariteit en schaalbaarheid, waardoor softwareontwikkeling een kwestie van minuten wordt. Met KICODE Reply kunnen ontwikkelaars aan de hand van eenvoudige en terugkerende taken worden bijgestaan, zodat ze zich op complexere activiteiten kunnen toeleggen en hun creativiteit de vrije loop laten. Zo vereist KICODE Reply bijvoorbeeld geen nauwkeurige beschrijving van vereisten, meer genereert het een user-story op basis van een eenvoudige beschrijving van een projectdoel, en het bereikt dit doel autonoom stap voor stap.

Diverse bedrijven experimenteren ondertussen al met het KICODE Reply-framework om het proces van hun softwareontwikkeling te verbeteren, waaronder een vooraanstaand automobielbedrijf dat met Ki Reply samenwerkt. Momenteel werken ze aan een Proof of Concept (PoC) om de geschiktheid van verschillende agenten te bepalen om integratieaanvragen en testgeneratie te beheren.

Voor meer info over KICODE Reply en de oplossingen van Reply gebaseerd op generatieve AI, gaat u naar: www.ai.reply.com

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van hooggespecialiseerde bedrijven, dat businessmodellen definieert en ontwikkelt, ondersteund door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply staat in voor consulting, systeemintegratie en digitale services voor organisaties in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten. www.reply.com

Ki Reply

Ki Reply is een serviceprovider voor softwareontwikkeling op basis van AI en ondersteunt bedrijven om softwareontwikkeling efficiënter en krachtiger te maken met behulp van artificiële intelligentie (AI) and machine learning. Naast conventionele softwareontwikkeling, gebruiken de experts van Ki Reply ook low-code platformen om bedrijfs-usecases sneller tot stand te brengen en te optimaliseren. Bedrijven winnen zo tijd uit wanneer ze IT-oplossingen testen, het product kan sneller op de markt worden gebracht en ze genieten van hoogwaardige software.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 2077 306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr