17:37 uur 25-09-2023

SmartStream benoemt Akber Jaffer tot Chief Executive Officer

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream, de aanbieder van financiële Transaction Lifecycle Management (TLM®)-oplossingen, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Akber Jaffer als nieuwe Chief Executive Officer (CEO), met ingang van 19 september 2023.

Na een aantal jaren te hebben doorgebracht in zowel startende als geschaalde software- en technologiebedrijven, is Akber Jaffer een ervaren leider met een passie voor technologie en een toewijding aan uitvoering en klantgerichtheid. Akber heeft recent in senior leiderschapsfuncties gewerkt bij Finastra en Colt Technology Services, waardoor hij de ideale kandidaat is om SmartStream naar de volgende fase van groei en innovatie te begeleiden.

In een reactie op de benoeming verklaarde Khalifa AlDaboos, voorzitter van de Raad van Bestuur: “We heten Akber Jaffer van harte welkom als onze nieuwe CEO van SmartStream”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mark Roth, SmartStream

Tel.: +646.244.5097

E-mail: mark.roth@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr