16:11 uur 25-09-2023

Capcom’s Monster Hunter Rise: Sunbreak wint grote prijs en Resident Evil 4 wint prijs voor uitmuntendheid in de divisie Spellen van het jaar tijdens de Japan Game Awards: 2023!

Dragon’s Dogma 2 wint prijs in de Future Division

OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Capcom Co., Ltd. (TOKYO:9697) heeft vandaag aangekondigd dat Monster Hunter Rise: Sunbreak werd bekroond met de grote prijs en Resident Evil 4 werd bekroond met een prijs voor uitmuntendheid in de divisie Spellen van het jaar van de Japan Game Awards: 2023 (gehouden door de Computer Entertainment Supplier’s Association), terwijl Dragon’s Dogma 2 een prijs won in de Future Division. De prijzen werden bekendgemaakt tijdens de Tokyo Game Show 2023, die werd gehouden van 21 tot 24 september.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230925929536/nl/

Monster Hunter Rise: Sunbreak is the winner of the Grand Award in the Games of the Year Division at the Japan Game Awards: 2023, and has garnered acclaim for its new locales, monsters, and never-before-experienced hunting actions, while boasting sales of over 6.1 million units worldwide (as of June 30, 2023). (Graphic: Business Wire)

Monster Hunter Rise: Sunbreak is the winner of the Grand Award in the Games of the Year Division at the Japan Game Awards: 2023, and has garnered acclaim for its new locales, monsters, and never-before-experienced hunting actions, while boasting sales of over 6.1 million units worldwide (as of June 30, 2023). (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Capcom public relations & investeerdersrelaties

Daniel Levine

+81-6-6920-3623

daniel-levine@capcom.com

Yoshiko Ikeda

+81-6-6920-3623

yoshiko-ikeda@capcom.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr