13:05 uur 21-09-2023

Reply onthult MLFRAME Reply, een generatief AI-framework om kennis te ontwikkelen en te delen

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply is opgetogen om de lancering te kunnen aankondigen van MLFRAME Reply, een nieuw generatief AI-framework voor heterogene kennisbestanden. Ontwikkeld door Machine Learning Reply, een gespecialiseerd bedrijf binnen de groep, past MLFRAME Reply een bedrijfseigen methodologie toe om databases te analyseren, algoritmes te trainen en resultaten over vooraanstaande AI-technologieën te beoordelen. Dit zorgt voor de snelle creatie van conversationele generatieve modellen die op specifieke bedrijfskennisdomeinen kunnen worden toegepast.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230921736535/nl/

MLFRAME Reply is a framework that leverages Generative AI to create generative models applicable to specific knowledge domains. This aims to enhance the customer experience. (Photo: Reply)

MLFRAME Reply is a framework that leverages Generative AI to create generative models applicable to specific knowledge domains. This aims to enhance the customer experience. (Photo: Reply)

De huidige beschikbaarheid van generatieve artificiële intelligentietechnologieën maken grote hoeveelheden ongestructureerde informatie en tekstgegevens toegankelijk en aan de hand van natuurlijke taal bevraagbaar. Het biedt het vermogen om verspreide en bruikbare kennisbestanden te creëren, zowel binnen bedrijven als om in klantenrelaties te worden gebruikt.

MLFRAME Reply werkt als een engine die kennis extraheert aan de hand van natuurlijke taal, deze opnieuw aggregeert en in conversationele vorm opnieuw verspreidt. Het versterkt de ‘artificiële intelligentie’-component die aan de grondslag ligt van de nieuwe generatie ‘human-like’ interactiesystemen, zoals digitale assistenten en digitale mensen.

MLFRAME Reply stelt bedrijven in staat om voordeel te halen uit omvattende ondersteuning in alle fasen van de ontwikkeling en training van een conversationeel systeem: van het creëren van een substantieel kennisbestand binnen een kennisdomein, tot het introduceren van generatieve modellen (op basis van het ophalen van informatie en LLM-technieken), en het trainen en optimaliseren van algoritmes aan de hand van de meest geschikte technieken voor het complexiteitsniveau dat voor elke use-case is vereist. Zo werd MLFRAME Reply bijvoorbeeld al gebruikt voor de ontwikkeling van aanwervingssystemen op basis van conversationele interfaces en bood het conversationele intelligentie voor digitale menselijke modellen in de bank-, verzekeringen- en automobielsectoren.

Voor meer informatie over MLFRAME Reply en de generatieve, op AI gebaseerde oplossingen van Reply, gaat u naar: www.ai.reply.com

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Via een netwerk van gespecialiseerde bedrijven ondersteunt Reply een aantal van de belangrijke industriële groepen op wereldniveau in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen en verzekeringen, en overheidsdiensten om bedrijfsmodellen te definiëren en te ontwikkelen die geschikt zijn voor de nieuwe paradigma’s van Artificiële Intelligentie, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat consulting, systeemintegratie en digitale services. www.reply.com

Machine Learning Reply

Machine Learning Reply is een bedrijf van de Reply Group gespecialiseerd in het verstrekken van AI-services en oplossingen om haar klanten te begeleiden naar digitalisering teneinde hen te helpen om concurrentiëler en meer door gegevens aangestuurd te worden via Smart Analytics, Machine Learning en Artificiële Intelligentie. Dankzij ervaring in diep leren, machinevisie, NLP en voorspellende modelvorming, helpt het bedrijf haar klanten om hun activiteiten te versterken door hen zeer ervaren, toegewijde ontwikkelingsteams ter beschikking te stellen. www.machine-learning.reply.it

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 2077 306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr