22:33 uur 21-09-2023

ProAmpac voegt zich bij Nestlé om de Digital Labels & Packaging Awards 2023 te vieren

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een leider op het gebied van flexibele verpakkingen en materiaalwetenschap, kondigt met trots zijn samenwerking met Nestlé aan ter viering van hun gezamenlijke erkenning voor de prestigieuze Digital Labels & Packaging Award 2023.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230921000421/nl/

Teams from ProAmpac’s Grimsby site and Nestlé UK Celebrate the 2023 Digital Labels & Packaging Award (Photo: Business Wire)

Teams from ProAmpac’s Grimsby site and Nestlé UK Celebrate the 2023 Digital Labels & Packaging Award (Photo: Business Wire)

De jaarlijkse Print Award, georganiseerd door Digital Labels & Print Magazine (DLPM), erkent de beste prestaties op het gebied van digitaal printen zoals toegepast op verpakkingen. Tijdens het Awards Gala op 29 juni in de Kia Oval in Londen maakte DLPM bekend dat Nestlé Splash – KitKat, ontwikkeld in samenwerking met ProAmpac, naar voren kwam als een topkandidaat in de categorie Application Excellence – Primary Packaging.

“We zijn vereerd om samen te werken met Nestlé aan deze verpakkingsprestatie,” aldus Adam Grose, Chief Commercial Officer bij ProAmpac. “Dat we zijn uitgeroepen tot ontvanger van de Digital Labels & Packaging Award 2023 is een bewijs van onze niet-aflatende toewijding aan het leveren van uitzonderlijke verpakkingsoplossingen die echt resoneren met onze klanten en consumenten.”

De digitale printtechnologie van ProAmpac zorgt voor ongeëvenaarde flexibiliteit, waardoor klanten vrij kunnen experimenteren met ontwerpen, verpakkingen kunnen aanpassen aan veranderende trends en de markt kunnen testen met minimaal risico. Naarmate de bedrijfsvolumes toenemen, gaat ProAmpac bovendien naadloos over van digitaal naar flexografisch printen, waardoor een gestroomlijnde en schaalbare oplossing wordt geboden voor groeiende bedrijven.

Neem voor meer informatie over de digitale mogelijkheden van ProAmpac en het volledige assortiment flexibele verpakkingsoplossingen contact op met Marketing@ProAmpac.com of onze website op ProAmpac.com/expertise.

Over Nestlé

Ga voor meer informatie naar Nestle.com of neem contact op via mediarelations@nestle.com.

Over ProAmpac

ProAmpac is een toonaangevend wereldwijd flexibel verpakkingsbedrijf met een uitgebreid productaanbod. Wij bieden creatieve verpakkingsoplossingen, toonaangevende klantenservice en bekroonde innovatie voor een diverse internationale markt. De aanpak van ProAmpac ten aanzien van duurzaamheid – ProActive Sustainability – biedt innovatieve duurzame flexibele verpakkingsproducten om onze klanten te helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken. Wij laten ons in ons werk leiden door vijf kernwaarden die de basis vormen voor ons succes: Integriteit, Intensiteit, Innovatie, Betrokkenheid en Impact. Het in Cincinnati gevestigde ProAmpac is eigendom van Pritzker Private Capital, samen met management en mede-investeerders. Ga voor meer informatie naar ProAmpac.com of neem contact op via Media@ProAmpac.com.

Over Pritzker Private Capital

Pritzker Private Capital werkt samen met middelgrote bedrijven gevestigd in Noord-Amerika met leidende posities in de sectoren voor vervaardigde producten en diensten. De gedifferentieerde kapitaalbasis van het bedrijf met een lange looptijd zorgt voor efficiënte besluitvorming, brede flexibiliteit met betrekking tot de transactiestructuur en investeringshorizon, en afstemming met alle belanghebbenden. Pritzker Private Capital bouwt bedrijven voor de lange termijn en is een ideale partner voor ondernemers- en familiebedrijven. Pritzker Private Capital heeft de Principles for Responsible Investment (PRI) van de Verenigde Naties ondertekend. Ga voor meer informatie naar PPCPartners.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristy Paulin

ProAmpac

(413) 875-9872

Kristy.Paulin@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr