18:40 uur 20-09-2023

Thales en Intel werken samen aan het beschermen van gegevens op computers

Er wordt gebruik gemaakt van het Thales CipherTrust Data Security-platform en Intel® Trust Authority om end-to-end gegevensbeveiliging te leveren met behulp van vertrouwelijk computergebruik

MEUDON, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– Thales, de wereldwijde leverancier van technologie en beveiliging, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd waarbij gebruik wordt gemaakt van het Thales CipherTrust Data Security-platform om end-to-end gegevensbeveiliging te leveren ondersteund door Intel® Trust Authority. Deze samenwerking stelt klanten in sterk gereguleerde sectoren in staat om de werklast te beveiligen en gegevens te beschermen die on-premises en in de cloud worden gebruikt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230920774057/nl/

©Thales

©Thales

Een meerderheid van de Thales Cloud Security Study 2023-respondenten geeft aan te beschikken over een aanzienlijke hoeveelheid gevoelige gegevens in de cloud.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE PERS
Thales, Mediarelaties
Security & Cybersecurity
Marion Bonnet

+33 (0)6 60 38 48 92

marion.bonnet@thalesgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr