21:54 uur 20-09-2023

Forrester kondigt volledige conferentieagenda aan voor B2B Summit EMEA 2023

Dit evenement zal nieuw onderzoek en beste praktijken demonstreren om B2B-marketing, verkoop- en productleiders te helpen om in een concurrentiële omgeving groei tot stand te brengen

Forrester (Nasdaq: FORR) maakte vandaag de volledige conferentieagenda voor haar B2B Summit EMEA-evenement bekend, dat doorgaat in Londen op 9–11 oktober 2023 en ook digitaal kan worden bijgewoond. Gezien de huidige economische volatiliteit, moeten B2B-leiders afstand doen van doelstellingen op korte termijn om strategieën te creëren die consistente klant- en koperwaarde op lange termijn bevorderen. Tijdens het evenement worden ook beste praktijken aangereikt om generatieve AI te bevorderen teneinde verkoop en marketing te transformeren.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Tijdens het evenement zullen B2B-marketing, verkoop- en productleiders kennis maken met nieuw onderzoek, nieuwe modellen en inzichten om groei in een concurrentiële markt te bevorderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naomi Thomas

nathomas@forrester.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr