18:22 uur 19-09-2023

Reply ontvangt 4 Oracle EMEA Cluster Partner Awards in de categorieën innovatie, zakelijke impact en succes voor klanten

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Reply, een wereldwijd systeemintegrator en adviesbureau, en Oracle Cloud Managed Service-aanbieder, heeft 4 Oracle Partner awards ontvangen als erkenning voor zijn capaciteiten om baanbrekende oplossingen te leveren, bedrijfswaarde te creëren en het succes van klanten te vergroten. De EMEA Cluster Partner Awards zijn uitgereikt op de Oracle EMEA Partner Appreciation Reception tijdens Oracle CloudWorld in Las Vegas aan de Reply-bedrijven die gespecialiseerd zijn in Oracle-technologieën: Healthy Reply, Nimbus Reply en Red Reply.

De onderscheidingen belonen partners die innovatie stimuleren, bedrijfsgroei versnellen en waarde creëren om succes voor klanten mogelijk te maken door middel van geïntegreerde technologie en diensten op basis van Oracle Cloud applicatie-, Oracle Cloud infrastructuur- en Oracle databasetechnologie. De Reply-bedrijven, gericht op Oracle Cloud-infrastructuuroplossingen en experts in end-to-end Oracle-oplossingen, ontvingen de volgende EMEA Cluster Partner Awards:

  • 2023 Customer Success Partner of Year – Zuid-Europa Tech / Cloud is toegekend aan Nimbus Reply voor de hoge klanttevredenheid die het bedrijf heeft verdiend door klanten te voorzien van innovatieve multi-cloudoplossingen. Minder operationele kosten, betere applicatieprestaties en hogere systeemschaalbaarheid is het resultaat, waarbij tegelijkertijd de kritieke regelgeving wordt nageleefd.
  • 2023 Customer Success Partner of Year – Noord-en Oost-Europa & East Tech / Cloud is toegekend aan Red Reply voor zijn capaciteiten om de waarde voor eindklanten te verhogen door het stroomlijnen van de implementatie en het beheer van oplossingen, het bereiken van een hogere efficiëntie van het menselijk kapitaal, de verlaging van kosten, minimalisatie van de technische achterstand en het behalen van een meetbaar rendement op investeringen.
  • 2023 Business Impact Partner of Year – Zuid-Europa Apps / SaaS is toegekend aan Healthy Reply voor het ontwikkelen van speciale oplossingen op basis van Oracle SaaS voor de gezondheidszorg. De uitgedachte oplossingen helpen projecten te versnellen en de voordelen van Cloud-releases te maximaliseren. Dit is van onschatbare waarde voor klanten voor het beheer en de integratie van specifieke processen met nationale systemen in de gezondheidszorg.
  • 2023 Innovation Partner of Year – Noord- en Oost-Europa Tech / Cloud is toegekend aan Red Reply voor zijn vermogen om baanbrekende oplossingen te creëren die klanten in staat stellen en ondersteunen bij het behalen van hun zakelijke doelen en uitdagingen. Red Reply heeft een oplossing ontwikkeld waarmee bedrijven hun legacy-applicaties naadloos en snel naar de cloud kunnen migreren. Deze snelle migratie leidt niet alleen tot onmiddellijke kostenbesparingen, maar verbetert ook de operationele efficiëntie van het bedrijf. Bovendien maakt het systeem de transformatie van legacy-applicaties naar cloudgebaseerde Software-as-a-Service (SaaS) mogelijk door middel van een volledig beheerde service, waardoor de noodzaak voor uitgebreide in-house ontwikkelbronnen wegvalt.

Filippo Rizzante, CTO bij Reply: “We zijn heel trots op het winnen van deze awards die onze voortdurende toewijding aan het leveren van geavanceerde Oracle-oplossingen weerspiegelen. Dankzij onze voortdurende investeringen in innovatie en research & development, samen met de expertise en capaciteiten van onze bedrijven die zich toeleggen op Oracle-technologieën, kunnen we onze klanten beter ondersteunen en het maximale uit de Oracle-oplossingen halen.”

Reply, Oracle-partner sinds 1997, is met zijn bedrijven die zich toeleggen op Oracle-technologieën de beste in zijn klasse op het gebied van Oracle Cloud Computing. Met meer dan 1500 Oracle-certificeringen bezit en beheert Reply een van de belangrijkste Europese competentiecentra. Reply is in staat om de volledige dekking van de gehele supply chain te combineren, heeft ervaring in Oracle-toepassingssuites, in Oracle-technologieën en in de belangrijkste verticale oplossingen van Oracle voor de industrie.

Meer informatie over de samenwerking tussen Reply en Oracle hier.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven ontwerpt en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen op basis van de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Healthy Reply

Healthy Reply is het bedrijf van de Reply Group dat gespecialiseerd is in telegeneeskunde, telemonitoring en de continuïteit van sociaal welzijn. Healthy Reply werkt samen met openbare en particuliere zorginstellingen en -entiteiten, klinieken en ziekenhuizen, sociale en zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen en banken, congrescentra en bedrijven, om diensten op maat te ontwerpen die continue zorg en hulp kunnen garanderen. Healthy Reply heeft sterke competenties opgebouwd in Oracle ERPM Cloud-oplossingen en blijft investeren in de uitbreiding van zijn aanbod voor alle Oracle SaaS-oplossingen.

Nimbus Reply

Nimbus Reply is het bedrijf van de Reply Group dat gespecialiseerd is in de levering van multicloud-oplossingen voor de gezondheidszorg en de openbare sector. Nimbus Reply bestaat uit specialisten met expertise in diverse Cloud Service Providers en bevordert de acceptatie en evolutie van het cloud-paradigma in de openbare sector, waarbij end-to-end klanten worden ondersteund op het traject naar multi-cloud, vanuit het perspectief van een cloud continuüm.

Red Reply

Red Reply is het bedrijf van de Reply Group dat gespecialiseerd is in Oracle Cloud-infrastructuur met een focus op IaaS- en PaaS-oplossingen, met een aanbod van Cloud-strategie en -migratie, applicatieontwikkeling, cloud-/applicatiebeheer en operationele diensten. Red Reply is een expert in end-to-end Oracle-oplossingen en een van de eerste Oracle Cloud Managed Service Providers (MSP) in Europa. www.red.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +44 2077 306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr